Ciasto do filetów

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek
×

kg

kostka

g

gramów

gniazd

mała łyż.

duża łyż.

ml

dużej łyż.

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mąka

    100 gram
  • jajko

    1 sztuka
  • mleko

    150 ml
  • sól do smaku

  • olej

    1 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Wymieszać składniki. Odstawić na 15 minut. Maczać filety i smażyć.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy
Smaczna_B 14.06.2013 16:49
można maczać filety rybne i drobiowe zapewne?

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat