Przepis i sposób przygotowania na: Chili con carne
Kroki postępowania
Smacznego !!!
mięso wołowe | 500 g |
fasola czerwona | 250 g |
pomidory w zalewie pomidorowej | 400 g |
papryka czerwona | 1 sztuka |
papryka zielona | 1 sztuka |
papryka żółta | 1 sztuka |
papryczka chili | 1 sztuka |
cebula biała | 1 sztuka |
czosnek | 3 ząbki |
kukurydza w puszce | 1 puszka |
olej do smażenia | 2 łyżki |
Kmin rzymski mielony Prymat | 1 łyżka |
Pieprz czarny mielony Prymat | |
sól do smaku | |
Chili pieprz cayenne mielone Prymat |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: