Składniki:
polędwica wołowa | 50 dag |
oliwa | 80 ml |
sok z cytryny | 60 ml |
bazylia | 0,5 pęczka |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
oregano | 1 łyżeczka |
szczypiorek usiekany | 1 łyżeczka |
pomidory suszone Smak | 2 dag |
parmezan starty | 2 łyżki |
sól i pieprz |
polędwica wołowa | 50 dag |
oliwa | 80 ml |
sok z cytryny | 60 ml |
bazylia | 0,5 pęczka |
natka pietruszki | 0,5 pęczka |
oregano | 1 łyżeczka |
szczypiorek usiekany | 1 łyżeczka |
pomidory suszone Smak | 2 dag |
parmezan starty | 2 łyżki |
sól i pieprz |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: