Składniki:
pieczareki całe | 750 g |
Bulion grzybowy | 1 l |
masło | 2 łyżki |
śmietana do zup | 150 ml |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
pieczareki całe | 750 g |
Bulion grzybowy | 1 l |
masło | 2 łyżki |
śmietana do zup | 150 ml |
Natka pietruszki suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | 1/2 łyżeczki |
Pieprz czarny mielony Prymat | 1/2 łyżeczki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: