Przepis i sposób przygotowania na: Bruschetta z tapenadą po toskańsku
Kromki pełnoziarnistego pieczywa natarłem czosnkiem, skropiłem oliwą, nałożyłem na nie pastę. Zapiekałem 5 minut w piekarniku rozgrzanym do 180 stopni C.
anchois | 1 puszka (mała) |
oliwki czarne Smak | 1 szkl |
kapary | 2 łyżki |
sól i pieprz | |
cytryna | 1 szt |
oliwa | 80 ml |
brandy | 1 łyżka |
musztarda | |
ząbki czosnku | 2 szt |
bułki pełnoziarniste |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: