Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brukselka z patelni

2.0
(4)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

brukselka 300 gram
Bułka tarta klasyczna Prymat 4 łyżki
margaryna 4 łyżki
sól i pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Brukselka z patelni

Brukselkę ugotować we wrzątku. Margarynę rozpuścić, dodać bułkę tartą i przybrunacić. Ugotowaną brukselkę dodać do bułki tartej, przysmażyć kilka minut. Doprawić do smaku

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

fotoviderek 23.12.2015 22:22
Taką lubię :)
anka1988 23.12.2015 22:11
można i na masełku :)
Habibi 23.12.2015 16:39
uwielbiam brukselkę, ale bułeczkę robię na klarowanym masełku :)
gosia56 23.12.2015 15:11
super propozycja
Futka 23.12.2015 14:40
Przepyszna propozycja :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak