Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Brązowe pieczarki ze szpinakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pieczarki brązowe 3 szt
liście szpinaku 0,5 kg
śmietana 30% 1 mała

Przepis i sposób przygotowania na: Brązowe pieczarki ze szpinakiem

Szpinak czyścimy i smażymy na oliwie z posiekanym czosnkiem. Dodajemy umyte i pokrojone brązowe pieczarki. Wszystko doprawiamy solą i pieprzem. Dodajemy smietanę i gotujemy jeszcze chwilę razem. Podałam z ziemniakami, ale myślę, że może być rownież dobre z makaronem

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

kuklik 26.06.2014 20:37
świetny i jak dla mnie to z makaronem

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak