Składniki:
muszle makaronowe | 20 szt trójkolorowe |
mozzarella | 10 dag |
mascarpone | 25 dag |
botwinka | 60-70 dag |
orzechy włoskie | 10 dag |
cebula | 1 mała |
olej | 4 łyżka |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko 2% | 300 ml |
sól | |
imbir |
muszle makaronowe | 20 szt trójkolorowe |
mozzarella | 10 dag |
mascarpone | 25 dag |
botwinka | 60-70 dag |
orzechy włoskie | 10 dag |
cebula | 1 mała |
olej | 4 łyżka |
masło | 1 łyżka |
mąka pszenna | 1 łyżka |
mleko 2% | 300 ml |
sól | |
imbir |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: