Składniki:
boczniak mikołajkowy | 150 g |
boczniak ostrogowaty | 50 g |
pieczarka | 5 szt |
Opuncja | 1 język |
rzodkiewka | 3 duże kólki |
lubczyk | 1 listek |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana 18 proc | 100 g |
sól i pieprz do smaku |
boczniak mikołajkowy | 150 g |
boczniak ostrogowaty | 50 g |
pieczarka | 5 szt |
Opuncja | 1 język |
rzodkiewka | 3 duże kólki |
lubczyk | 1 listek |
natka pietruszki | kilka gałązek |
śmietana 18 proc | 100 g |
sól i pieprz do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: