Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Biała pasta kanapkowa

2.0
(3)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

jajko 3 sztuka
seler 1/2 sztuka
chrzan ze słoika 2 łyżeczka
Sól ziołowa jodowana Prymat do smaku
majonez 1/2 łyżka
pieprz do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Biała pasta kanapkowa

Jajka gotujemy w tradycyjny sposób, tak samo jak selera. Gdy będą już gotowe chłodzimy je i obieramy. Następnie rozdrabniamy je w blenderze na gładką masę. Także ostudzonego selera obieramy, kroimy na małe kawałki i rozcieramy. Do całości dodajemy chrzan, majonez i doprawiamy solą ziołową i pieprzem do smaku. Dokładnie mieszamy. Chłodzimy przed podaniem.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Aleksandra/Olcia 05.05.2014 19:01
muszę spróbować,uwielbiam pasty na śniadanko

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak