Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Batoniki zbozowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

płatki owsiane 250 g
żurawina suszona 750 g
orzechy laskowe 125 g
mleko skondensowane

Przepis i sposób przygotowania na: Batoniki zbozowe

Płatki ,żurawinę i posiekane orzechy przełóż do miski i zalej podgrzanym mlekiem na patelni na małym ogniu.Wymieszaj.Blachę wyłóż papierem do pieczenia i wylej masę piecz 1 h w 130stopniach.Wyjmij blachę jak wystygnie pokrój masę na 16 prostokątów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak