bakłażany z warzywami

bakłażany z warzywami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

Kalkulator jednostek

×

kostka

kg

g

gramów

dużej łyż.

mała łyż.

duża łyż.

ml

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • cebula

    2 szt.
  • marchew

    2 szt.
  • pory

    2 szt.
  • masło

    3 g
  • przecier pomidorowy

    1 łyżka
  • koperek

    2 łyżki
  • sól

  • bakłażan

Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Bakłażany umyć i ugotować wkładając do wrzącej wody, pokroić wraz z ugotowanymi cebulami, marchwią i porami, wymieszać z przecierem pomidorowym lekko posolić, podgrzać. Podawać posypane zieleniną z kawałkiem surowego masła.

Poznaj podobne przepisy

Kulinarne porady

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Zoso

26.06.2011 17:03
całkiem fajny przepis

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat