Składniki:
ciasto francuskie | 1 op |
bakłażan | |
mozzarella w kulce | 250 g |
pomidory suszone Smak | 280 g |
bazylia świeża | |
oliwa | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
papryczka chilli | 1 łyżeczka (płatki) |
ciasto francuskie | 1 op |
bakłażan | |
mozzarella w kulce | 250 g |
pomidory suszone Smak | 280 g |
bazylia świeża | |
oliwa | 5 łyżek |
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat | |
papryczka chilli | 1 łyżeczka (płatki) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: