Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Awokadowe łódeczki z łososiem

2.0
(7)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

awokado 1 szt
łosoś wędzony plastry 3 szt
sok z cytryny 2 łyżeczki
jogurt naturalny 2 łyżki
majonez 1 łyżka
koperek 1 łyżeczka

Porada

Łupiny awokado na czas przygotowania wstawić do zamrażalnika. Dzięki temu przy nakładaniu farszu nie będą się zwijać a będą sztywne.

Przepis i sposób przygotowania na: Awokadowe łódeczki z łososiem

Awokado przekroić na pół. Wydrążyć miąższ. Pokroić na małe kawałki. Plastry z łososia również pokroić na mniejsze kawałki. Przełożyć do miseczki. Dodać jogurt, majonez, koperek i sok z cytryny. Wymieszać i nakładać do łupin awokado.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Jodaj 27.06.2014 12:52
super połączenie , bardzo pyszne :) a łódeczki wyglądają extra :)
Barbara13 25.06.2014 18:11
bardzo fajne połączenie,smaczne :)
marcia7 25.06.2014 14:21
eleganckie łódeczki

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak