Przepis i sposób przygotowania na: Zapiekanka warzywna z polędwiczką wieprzową
Kroki postępowania
Pieczemy w 180 stopniach około 20-25 minut (aż ser ładnie się zrumieni).
polędwica wieprzowa | 1 szt |
por | 1 duży |
papryka czerwona | 2 szt |
marchewka | 1 duża |
pomidorki koktajlowe | 10 szt |
śmietana 30% | 100 ml |
ser żółty | 10 dag |
jajko | 1 szt |
Papryka słodka mielona Prymat | 1 łyżka |
Papryka słodka mielona Prymat | 1/2 łyżeczki wędzonej |
Bazylia suszona Prymat | 1 łyżeczka |
Liść lubczyku suszony Prymat | 1 łyżeczka |
ketchup pikantny | 1 łyżka |
sól i pieprz | do smaku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: