Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

„Zupa czosnkowa z pęczakiem”

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 1 - 2 os.

Składniki:

pęczak 1 szklanka
bulion 3 szklanki
czosnek 1 główka
sól do smaku
pieprz do smaku
natka pietruszki

Przepis i sposób przygotowania na: „Zupa czosnkowa z pęczakiem”

Wykonanie:
Kaszę namoczyć przez kilka godzin następnie ugotować do miękkości. Kaszę odcedzić wlać bulion dodać rozgnieciony czosnek z solą i gotować jeszcze 15 minut . Podawać z zieleniną

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

ppaulina 09.01.2014 16:06
z kasza takiej zupki jeszcze nie jadłam
Megg 03.04.2013 17:47
takiej jeszcze nie jadłam, chętnie bym jej skosztowała bo lubię wszelkie nowości :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak