

Na myśl o domowym obiedzie aż ciepło robi nam się na żołądku. Zupki przygotowywane przez mamę czy babcie, są nie od podrobienia, dlatego możecie przygotować swoją wersję jednej z ulubionych zup. Zobaczcie sami!
Krupnik, to jedna z zup, której smak kojarzy nam się z dzieciństwem. Pamiętamy ten esencjonalny warzywny bulion i "pływające" w nim ulubione warzywa z dodatkiem kaszy jęczmiennej. Dziś mamy wiele produktów dostępnych w sklepach, dlatego doskonale znane nam dania możemy urozmaicać wedle uznania. Co powiecie na krupnik z dodatkiem kaszy pęczak przygotowany w wersji dla wegetarian i mięsożerców? Wystarczy jedynie osobno upiec mięso, by następnie udekorować nim zupę zgodnie z upodobaniem jedzącego :)
Sprawdźcie przepis na krupnik na pęczaku z grzybami i musztardą francuską.
POLECANE PRZEPISY
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: