Składniki:
Mięso z zająca bez kości | 1 kg |
masło roślinne | 3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
jałowiec | kilka ziaren |
sos | |
małe cebulki | 7 sztuk |
estragon | odrobina |
pieprz | |
sól |
Mięso z zająca bez kości | 1 kg |
masło roślinne | 3 łyżki |
olej | 1 łyżka |
pieprz | |
sól | |
jałowiec | kilka ziaren |
sos | |
małe cebulki | 7 sztuk |
estragon | odrobina |
pieprz | |
sól |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: