Przepis i sposób przygotowania na: Bombowce teściowej w polewie czekoladowej
Polewa:
wszystkie składniki polewy zagotować i lekko ostudzić.
mąka krupczatka | 1/2 kg |
cukier kryształ | 1 szklanka |
margaryna | 1/2 kostki |
smalec | 1 łyżka |
jajko | 2 szt |
amoniak | 2 łyżeczki |
mleko | 1/2 szklanki |
cukier wanilinowy | 1 szt |
sól | szczypta |
margaryna | 1/2 kostki |
woda | 2 łyżki |
cukier puder | 1 szklanka |
Polewa: | 2 łyżki |
kakao | 2 łyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: