Składniki:
buraczki konserwowe | 3 kg |
sól | 1 1/2 łyżki |
Zalewa: | |
woda | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/3 szklanki |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
cebul | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
buraczki konserwowe | 3 kg |
sól | 1 1/2 łyżki |
Zalewa: | |
woda | 2 szklanki |
cukier | 1 szklanka |
ocet 10 % | 1/3 szklanki |
pieprz | |
ziele angielskie | |
Liść laurowy suszony Prymat | |
Goździki całe Prymat | |
cebul | 1 szt |
czosnek | 2 ząbki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: