Składniki:
baranina bez kości | 1 kg |
seler | 1 sztuka |
olej | 10 lyżek |
woda | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pieprz | 1-3 zierenka |
musztarda | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 2 lyżki |
baranina bez kości | 1 kg |
seler | 1 sztuka |
olej | 10 lyżek |
woda | 1 szklanka |
Liść laurowy suszony Prymat | 1 sztuka |
pieprz | 1-3 zierenka |
musztarda | 2 łyżki |
mąka | 1 łyżka |
przyprawa uniwersalna Kucharek | 2 lyżki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: