filet na słodko

filet na słodko

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z kuraczaka

    1 kg
  • s łodkie pomarańcze

    2 szt
  • żurawina

  • ananas suszony

    0,20 dkg
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

pierś osuszyć i natrzeć ziołami,pozostawić na 30 mni.Następnie usmazyć na patelni po obu stronach,ułożyć w naczyniu żaroodpornym posypać ananasami polać tłuszczem ze smażenia i zapiekać 20 min.Następnie pokroić pomarańczę i ułożyć w koło piersi,posypać żurawiną polać sosem powatałym podczas pieczenia i piec następne 20 min.pod przykryciem.Po wyjęciu ułożyć na listkach sałaty

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat