Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pikantna zupa chińska

2.0
(0)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

mięso 20 dkg
pomidory 20 dkg
makaron pszenny 10 dkg
koncentrat pomidorowy 1 łyżka
woda 1,5 litra
kostka rosołowa 1 sztuka
włoszczyzna 1 pęczek
sól do smaku
pieprz do smaku
Chili pieprz cayenne mielone Prymat 1 sztuka

Przepis i sposób przygotowania na: Pikantna zupa chińska

Mięso gotowac we wodzie aż będzie półtwarde. Wyjąć i pokroić w kostkę. Pomidory również pokroić w kostkę. Następnie włożyć je razem z mięsem, kostką rosołową, drobno posiekaną papryką chili i włoszczyzną do garnka z wodą. Gotowac do miękkości mięsa.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Smakosz6 13.11.2011 19:03
mniam

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak