Składniki:
cebula | 1 |
pęczek koperku | |
oliwa | 2-3 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 l |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
śmietana | 25 dag |
maślanka | 1/2 l |
pieprz | |
sól | |
ocet winny | 4 łyżki |
tosty | 2 |
papryka żółta | 1 |
Pęczek dymki |
cebula | 1 |
pęczek koperku | |
oliwa | 2-3 łyżki |
bulion warzywny | 1/2 l |
mąka ziemniaczana | 2 łyżki |
śmietana | 25 dag |
maślanka | 1/2 l |
pieprz | |
sól | |
ocet winny | 4 łyżki |
tosty | 2 |
papryka żółta | 1 |
Pęczek dymki |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: