Składniki:
jajko | 8 szt. |
mąka | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | |
kakao | 3 łyżki |
śmietana 30% | 1/2 litr |
ajerkoniak | 1 szkl. |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 |
jajko | 8 szt. |
mąka | 8 łyżek |
cukier | 8 łyżek |
proszek do pieczenia | |
kakao | 3 łyżki |
śmietana 30% | 1/2 litr |
ajerkoniak | 1 szkl. |
cukier puder | 3 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | 3 łyżeczki |
cukier wanilinowy | 1 |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: