Przepis i sposób przygotowania na: Doradca Smaku V: Wpadła śliwka w kompot, odc. 16
Kroki postępowania






cytryna |
2 szt
|
śliwki węgierki |
500 g
|
budyń śmietankowy |
1 opakowanie
|
cukier wanilinowy |
1 opakowanie
|
cukier |
100 g
|
200 |
g mąka
|
twaróg niezmielony |
200 g
|
masło |
200 g
|
proszek do pieczenia |
1 łyżeczka
|
jajko |
2 szt
|
Cynamon mielony Prymat |
|
Imbir mielony Prymat |
|
Goździki całe Prymat |
|
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat |
|
cukier puder |
|
świeża mięta |
|
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: