Składniki:
filet z kurczaka | 25 dag |
pesto | |
marchew | 3 szt |
fasolka szparogowa | 30 dag |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat | 1 szt |
sok porzeczkowy | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
filet z kurczaka | 25 dag |
pesto | |
marchew | 3 szt |
fasolka szparogowa | 30 dag |
oliwa | 4 łyżki |
ocet winny | 1 łyżka |
Sos sałatkowy grecki ziołowo-czosnkowy Prymat | 1 szt |
sok porzeczkowy | 1 łyżka |
sól | |
pieprz | |
cukier |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: