Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

bezy czekoladowe

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

białko 6 sztuk
cukier puder 200 gram
kakao 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: bezy czekoladowe

Białka ubijamy na puszystą masę, powoli dodajemy cukier,oraz kakao na blasze wyłożonej papierem do pieczenia, kładziemy małe rozetki, suszymy w słabo nagrzanym piekarniku aż się przyrumienią

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak