Składniki:
gęsta śmietana | 2 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
chrzan ze słoika | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
cukier drobny | |
mleko | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
pasztet | 20 (drobiowy) |
kremówka | 1 szkl |
jajko ugotowane na twardo | 10 szt |
gęsta śmietana | 2 łyżki |
Sól czosnkowa jodowana Prymat | |
chrzan ze słoika | 1 łyżka |
sok z cytryny | |
cukier drobny | |
mleko | 2 łyżki |
Żelatyna wieprzowa Prymat | |
pasztet | 20 (drobiowy) |
kremówka | 1 szkl |
jajko ugotowane na twardo | 10 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: