Biszkopt orzechowy

Biszkopt orzechowy

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
5+

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • jajka

    4
  • bułka tarta

    3 łyżki
  • cukier

    4 łyżki
  • mąka pszenna

    1 łyżki
  • proszek do pieczenia

    1/2 łyzeczki
  • orzechy mielone

    4 łyżki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Zmiksowac jajka z cukrem , dodac mąkę z proszkiem. Nastepnie dodac ozechy i bulke tarta. Wymieszac i piec w temp 180 C ok 30 min.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (2)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Krzysztof42

21.11.2011 14:16
ale by się zjadło

agata1722

26.05.2011 20:25
ciasto znakomite

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat