Składniki:
wołowina bez kości | 1 kg |
boczek wędzony | 25 dag |
kiełbasa śląska | 2 pętka |
cebula | 4 duże |
koncentrat pomidorowy | 1,5 słoiczka |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
czosnek | 2 ząbki |
papryka | po 1 dużym strąku |
wołowina bez kości | 1 kg |
boczek wędzony | 25 dag |
kiełbasa śląska | 2 pętka |
cebula | 4 duże |
koncentrat pomidorowy | 1,5 słoiczka |
olej do smażenia | |
sól | |
pieprz | |
cukier | |
czosnek | 2 ząbki |
papryka | po 1 dużym strąku |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: