Surówka z papryki konserwowej

Surówka z papryki konserwowej

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • papryka konserwowa

    15 dag
  • posiekana zielenina

    1 łyżka
  • oliwa

    2 łyżki
  • kapusta kwaszona

    10 dag
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę kwaszoną dwukrotnie przelać wodą. Paprykę osączyć i pokroić w cieniutkie paseczki lub w kostkę. Połączyć z kapustą, dodać posiekaną zieleninę, polać sosem przygotowanym z oliwy, soli, pieprzu i cukru, podawać.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (6)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

kuklik

01.02.2014 15:05
szybka i smakowita

IKrakowianka

28.10.2013 18:07
lubię takie dodatki do potraw

Katarzyna/kate1980

29.05.2012 21:38
bardzo fajna

RenataZ-et

08.05.2012 20:54
prosta i pyszna

IZABELA29

11.08.2011 10:25
pysznie ta kapustę zjadłabym nawet samą bez dodatków

ben-ka

10.08.2011 22:13
i szybką surówke do obiadu mamy:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat