mielone w ciescie

mielone w ciescie

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mielone mięso wieprzowe

    1/2 kg
  • ciasto francuskie

    1 opakowanie
  • jajka

    2 szt
  • cebula

    1 szt
  • sól i pieprz

    2 szczypta
  • sos do pieczeni

    1 op
  • pieczarki

    250 dag
  • natka pietruszki

    0,5 peczka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

cebule i natke drobno kroimy.dodajemy do miesa,wbijamy jajko.doprawiamy sola i pieprzem.
ciasto rozkladamy,wykladamy rownomiernie warstwe miesa i zwijamy w rolade.
zoltko rozklucamy,smarujemy wierzch rolady.pieczemy godzine.
pieczarki myjemy i smazymy na patelni,az odparuje woda,solimy.sos przygotowujemy,wedlug przepisu na opakowaniu.rolade podajemy z sosem i pieczarkami

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat