Składniki:
kapusta | 1 kg |
fasola Jaś | 15 dag |
wieprzowina | 20 dag |
słonina | 10 dag |
ziemniaki | 1,5 kg |
rosół | 1 l |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
boczek wędzony | 20 dag |
kapusta | 1 kg |
fasola Jaś | 15 dag |
wieprzowina | 20 dag |
słonina | 10 dag |
ziemniaki | 1,5 kg |
rosół | 1 l |
natka pietruszki | 2 łyżki |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
sok z cytryny | do smaku |
boczek wędzony | 20 dag |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: