Składniki:
zsiadłe mleko | 1 l |
botwinka | 2 pęczki |
woda | 0,5 l |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
koper świeży | 2 łyzki |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt. |
cukier | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1,5 łyżki |
ogórek gruntowy | 2 szt. |
zsiadłe mleko | 1 l |
botwinka | 2 pęczki |
woda | 0,5 l |
szczypiorek usiekany | 1 łyżka |
koper świeży | 2 łyzki |
jajko ugotowane na twardo | 2 szt. |
cukier | 1 łyżka |
ocet jabłkowy | 1,5 łyżki |
ogórek gruntowy | 2 szt. |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: