Składniki:
filety drobiowe | 4 sztuki |
bazylia | 2 peczki |
czosnek | 2 ząbki |
orzeszki pini | 2 łyżki |
parmezan starty | 30 gram |
śmietana 12% | 300 mililitrów |
bulion | 1 szklanka |
czarne oliwki bez pestek | 5 sztuk |
filety drobiowe | 4 sztuki |
bazylia | 2 peczki |
czosnek | 2 ząbki |
orzeszki pini | 2 łyżki |
parmezan starty | 30 gram |
śmietana 12% | 300 mililitrów |
bulion | 1 szklanka |
czarne oliwki bez pestek | 5 sztuk |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: