Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Świderki z oscypkiem

2.0
(1)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

makaron świderki 200 g
cebula 1 szt
kiełbasa zwyczajna 1 laska
oscypek 1 szt
olej do smażenia
papryka czerwona 1 szt

Przepis i sposób przygotowania na: Świderki z oscypkiem

Makaron gotujemy al dente. Cebulę, kiełbasę, paprykę i oscypka kroimy w kostkę. Składniki na sos mieszamy: 1/2 małego słoika majonezu, 3 ząbki czosnku przeciśnięte przez praskę sól i pieprz. Cebulę i kiełbasę podsmażamy, a następnie dodajemy paprykę i oscypka. Jeszcze ciepłe mieszamy z makaronem i sosem.

UŻYJ W PRZEPISIE

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

suzana 01.01.2011 13:04
pycha, wspaniałe danie!
suzana 01.01.2011 13:04
pycha, wspaniałe danie!
suzana 01.01.2011 13:04
pycha, wspaniałe danie!

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak