Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Surówka z kapusty z burakiem

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

burak ćwikłowy 1 sztuka
cukier 1 łyżka
olej 1 łyżka
kapusta kwaszona 30 dkg

Przepis i sposób przygotowania na: Surówka z kapusty z burakiem

Burak obrać, zetrzeć na drobnej tarce, odcisnąć. Kapustę odsączyć z nadmiaru kwasu i posiekać. Włożyć do salaterki kapustę, starty burak, wlać sok z buraka, dodać cukier do smaku i olej. Wymieszać.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Motorek 31.12.2011 17:48
pycha
Wacław 17.12.2011 08:36
zgadzam się,pyszna i zdrowa !
RenataZ-et 25.12.2010 20:42
Prosta, pyszna i zdrowa :)

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak