Klopsiki z pieczarkami

Klopsiki z pieczarkami

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • mięso wołowe bez kości

    30 dag
  • pieczarki

    50 dag
  • cebula

    2 szt
  • margaryna

    1/2 szt
  • karkówka

    30 bez kości
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Mięso zmielić, dodać startą cebulę, jajko rozbić, majeranek. Z masy robimy małe kulki i smażymy na rozgżanym oleju z obu stron. Dokładamy pokrojone pieczarki. Dusimy pod przykryciem ok 20-30 min. Doprawiamy wg smaku.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

iknkirke

13.09.2011 12:11
pycha

Tika4444

01.04.2011 07:40
pyszności

Tika4444

01.04.2011 07:40
pyszności

jasiek

15.02.2011 23:50
zgłodniałem:)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat