Składniki
kostka
kg
g
gramów
mała łyż.
gniazd
gniazda
dużej łyż.
duża łyż.
ml
mała puszka
łyżeczka
łyżka
szklanka
-
serce wieprzowe
2 szt. -
pieczarki
kilka sztuk -
cebula
1 szt. -
kasza gryczana
2 torebki -
śliwki suszone
kilka sztuk -
olej słonecznikowy
-
Liść laurowy suszony Prymat
-
Papryka ostra mielona Prymat
-
Przyprawa do gulaszu i dań kuchni węgierskiej Prymat
-
Sos pieczeniowy ciemny
-
Sól morska jodowana drobnoziarnista Prymat
-
Pieprz kolorowy ziarnisty Prymat
Przepis i sposób przygotowania Przepis dnia V: Gulasz z serc wieprzowych z suszoną śliwką, odc. 33
Kroki postępowania





Aby zaoszczędzić czas serca wieprzowe można ugotować dzień wcześniej.![]()
Komentarze (0)