Surówka z kapusty włoskiej z zieleniną

Surówka z kapusty włoskiej z zieleniną

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • kapusta włoska

    0,5 średniej główki
  • śmietana

    7-8 łyżek
  • sól, cukier, sok z cytryny

    do smaku
  • posiekana zielenina

    3-4 łyzki
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Kapustę dorbno poszatkowac, skropic sokiem z cytryny. Śmietaną wymieszac z zieleniną, doprawic solą i cukrem. Polac kapustę i wymieszac.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (1)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Ela20

19.05.2010 09:59
Proste i pyszne :)

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat