Składniki:
wieprzowina | 30 dag |
smalec | 15 dag |
kiełbasa | 15 dag |
cebula | 4 szt |
czosnek ząbki | 5 szt |
śmietana | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
kapusta kwaszona | 70 dag |
ryż | 1,5 (ugotowany na sypko) |
wieprzowina | 30 dag |
smalec | 15 dag |
kiełbasa | 15 dag |
cebula | 4 szt |
czosnek ząbki | 5 szt |
śmietana | 1 szklanka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
papryka mielona | 1 łyżeczka |
kapusta kwaszona | 70 dag |
ryż | 1,5 (ugotowany na sypko) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: