Składniki:
filet z indyka | 1 kg |
boczek wędzony | 6 plasterków |
cebula | 2 szt |
ketchup | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
rosół | 2 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek ząbki | 2 szt |
filet z indyka | 1 kg |
boczek wędzony | 6 plasterków |
cebula | 2 szt |
ketchup | 2 łyżki |
musztarda | 1 łyżka |
rosół | 2 szklanki |
Zioła prowansalskie suszone Prymat | 1 łyżka |
sól | do smaku |
pieprz | do smaku |
czosnek ząbki | 2 szt |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: