Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Pstrąg z patelni

2.0
(1)
Czas
Czas: 30 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 5+ os.

Składniki:

pstrąg 4 szt
masło 10 dag
mąka 2 łyżki
sól do smaku
pieprz do smaku
sok z cytryny do smaku

Przepis i sposób przygotowania na: Pstrąg z patelni

Oczyszczone pstrągi skropić sokiem z cytryny, oprószyć solą i pieprzem, otoczyć w mące. Na patelni stopić masło i zrumienić pstrągi z obu stron. Usmażone pstrągi ozdobić plasterkami cytryny.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

Katarzyna59 07.02.2014 11:08
pyszna rybka
IlonaAlbertos 03.05.2012 21:49
Uwielbiam rybki pod każdą postacią.
Iwona51
Iwona51 13.01.2012 17:35
pycha
Monika193
Monika193 11.10.2011 09:46
smaczny
Monika193
Monika193 11.10.2011 09:46
smaczny

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak