Składniki:
pierś z kurczka | 2 SZT |
kalafior | 1 SZT |
pomidor | 3 SZT |
papryka czerwona | 1 SZT |
papryka zielona | 1 SZT |
papryka żółta | 1 SZT |
cebula | 1 SZT |
natka pietruszki | 1 PĘCZEK |
oliwa | 1 LITERATKA |
olej do smażenia | 1/2 SZKLANKI |
pierś z kurczka | 2 SZT |
kalafior | 1 SZT |
pomidor | 3 SZT |
papryka czerwona | 1 SZT |
papryka zielona | 1 SZT |
papryka żółta | 1 SZT |
cebula | 1 SZT |
natka pietruszki | 1 PĘCZEK |
oliwa | 1 LITERATKA |
olej do smażenia | 1/2 SZKLANKI |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: