Sakiewki z awędzonego łososia z kawiorem.

Sakiewki z awędzonego łososia z kawiorem.

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • łosoś wędzony plastry

    4 plastry
  • kapary

    1 łyżka
  • kwaśna śmietana

    1 łyżka
  • kawior

    2 łyżki
  • jaja na twardo

    1 szt. (posiekane)
  • cebula

    1 sztuka
  • natka pietruszki

    1 siekana
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Na środek łososiowych płatów nakładamy śmietanę,następnie posiekaną pietruszkę, cebulę,kapary,a na końcu kawior.Sparzonymi wiązkami szczypiorku zawiązujemy plastry łososia w kształt sakiewki.Podajemy na grzankach lub z blinami.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat