Zarządzaj plikami cookies
Doradca Smaku logoandPrymat logo
Co ugotował Michel Moran w ostatnim odcinku? SPRAWDŹ

Rurki z szynki i sera

2.0
(0)
Czas
Czas: 15 min
Ilość porcji
Ilość porcji: 3 - 4 os.

Składniki:

szynka 10 dkg
ser szwajcarski 10 dkg
sałata1 10 listków
pomidor 10 dkg
olej 2 łyżki

Przepis i sposób przygotowania na: Rurki z szynki i sera

Ser i szynkę pokroić na cienkie szerokie plastry. Na kazdy plaster szynki połozyć plaster sera, zwinąć w rurkę serem do środka i spiąć wykałaczką. Przygotowane rurki obsmażyć szybko ze wszystkich stron na gorącym oleju i zaraz podawać ułożone na listkach zielonej sałaty, przybrane talarkami pomidorów.

PORADY KULINARNE

Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku

agnieszka214 08.02.2013 13:56
pychota ja poprosze
agnieszka214 08.02.2013 13:56
pychota ja poprosze
agnieszka214 08.02.2013 13:56
pychota ja poprosze
Smakosz6 18.04.2011 09:58
mmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.:

Prymat Kucharek tonaturalne smak