Roladki rybno-krabowe

Roladki rybno-krabowe

Czas przygotowania:
30 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • filet z ryby

    4
  • cebula

    1
  • ząbek czosnku

    1
  • olej

    3 łyżka
  • łyżka musztardy

    1
  • jogurt naturalny

    4 łyżka
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Cebulę i czosnek obrać, posiekać, usmażyć na 2 łyżkach oleju, ostudzić, wymieszać z musztardą i jogurtem, posolić. Na każdym filecie rozsmarować z jednej strony część masy jogurtowej i położyć paluszek surimii, po czym filet zawinąć w roladę i spiąć wykałaczką. Roladki obsmażyć na pozostałym oleju, skropić wodą i dodusić pod przykryciem na małym ogniu.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (0)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat