Pasta z makreli

Pasta z makreli

Czas przygotowania:
15 min

Ilość porcji:
3 - 4

smaczek_1

promotion_img promotion_img promotion_img promotion_img Reklama na dziś

Kalkulator jednostek

×

gramów

łyżeczka

łyżka

szklanka

  • makrela wędzona

  • jaja na twardo

    2
  • ogórek kiszony

    2
  • sól

  • pieprz

  • majonez

    2 łyzki
  • musztarda

    łyzeczka
  • cebula

    1
Wyślij składniki na:
Listonic

Sposób przygotowania

Makrelę obrać z ości, bardzo dokładnie oddzielić od skóry, rozgnieść dokładnie widelcem. Cebulę, ogórki i jajka pokroić w bardzo drobną kostkę, wymieszać składniki. Dodać majonez i musztardę, wymieszać, przyprawić pieprzem i w razie potrzeby olą. Podawać do świeżego pieczywa.

Poznaj podobne przepisy

Aktualności

Komentarze (4)

Dodawać komentarz mogą tylko zalogowani użytkownicy

Justyna Jussstiii

29.07.2011 12:22
super

ronald88

29.07.2011 12:16
super

Nina7

13.12.2010 16:55
moja ulubiona

Babciagramolka

02.12.2010 15:13
Mniam- dobra sprawa taka pasta- lubię takie smarowidełka

MASZ GŁOWĘ PEŁNĄ KULINARNYCH POMYSŁÓW?

Zaloguj się i podziel się z innymi swoimi przepisami!

prymat