Składniki:
cebule | 3 |
resztki mięsa pieczonego | |
mąka | 2łyżki |
śmietana | 1szkl |
masło | 5łyżek |
bulion | 1szkl |
sól | |
pieprz | |
pierogi | 12 z kapustą i grzybami |
ser żółty | 2/3szkl (tarty) |
cebule | 3 |
resztki mięsa pieczonego | |
mąka | 2łyżki |
śmietana | 1szkl |
masło | 5łyżek |
bulion | 1szkl |
sól | |
pieprz | |
pierogi | 12 z kapustą i grzybami |
ser żółty | 2/3szkl (tarty) |
POLECANE PRZEPISY
PORADY KULINARNE
Odpowiedzi na pytanie JAK... gotować, upiec, zrobić. Sprawdzone tipy od Doradcy Smaku
DoradcaSmaku.pl zawiera materiały autopromocyjne marek należących do Prymat sp. z o.o.: